Vi tilbyder

Vi tilbyder hjælp indenfor alle områder af web og digital tilgængelighed. Nedenfor kan du se et udvalg af vore services.

Vi skræddersyer den helt rigtige løsning til dig. Kontakt os via kontaktformularen eller på tlf. 71 99 76 99 for at få hjælp til at finde den helt rigtige løsning for jeres organisation.

Vil du hellere vide noget om, hvad det koster? Så Se vores priser her.

 • Kurser i tilgængelige PDF-filer

  Person peger på tavle, hvor der står PDF Vi udbyder flere kurser, som omhandler produktion af tilgængelige PDF. Bl.a. kan du lære at fremstille Word- og InDesign-filer, så den PDF, som genereres på baggrund af filen, kun kræver et minimum af efterbehandling for at overholde gældende retningslinjer for tilgængelighed. Derudover kan du lære hvordan manuelle og automatiske test laves af et dokument, når det er konverteret til PDF. Vi tilbyder ligeledes kurser i at efterbehandle allerede eksisterende PDF-filer, så jeres organisation har mulighed for at reparere disse filer. Hvis ikke I selv vil tilgængeliggøre PDF, kan vi gøre det for jer.
 • Intro oplæg

  Tavle, hvor der står intro Kurset er relevant, hvis du eller dine medarbejdere vil klædes på til at forstå hvad digital tilgængelighed er og hvorfor det er vigtigt. Vi lover dig en øjenåbnende oplevelse, der kan fungere som et kickoff for webtilgængelighed i din organisation.
 • Rådgivning om digital tilgængelighed

  Stort grønt spørgsmålstegn over person

  Få hjælp til at sikre web-tilgængeligheden i et konkret projekt.
  Med rådgivning kan I sikre, at tilgængelighed bliver en integreret del af jeres projekt. Når tingene laves rigtigt fra start, får I en løsning som i sidste ende er både bedre og billigere.

 • Tilgængelighedsvurdering

  Dokument

  Få en tilgængelighedsvurdering af dit websted ud fra standarden WCAG 2.1.
  En omfattende undersøgelse, der giver dig svar på, hvordan tilgængelighedsniveauet er på din side, og hvordan det forbedres. Vi tester i forhold til den internationale tilgængelighedsstandard WCAG 2.1, som er obligatorisk for danske myndigheders hjemmesider.

 • Oplæg og kurser

  Person der står foran tavle

  Få et kursus eller oplæg, der klæder jeres medarbejdere på til selv at arbejde aktivt med tilgængelighed. 

  Vi underviser både udviklere, webredaktører, designere og beslutningstagere og tilpasser altid indholdet efter jeres organisations behov.

   

 • Tilgængelighed i mobile apps

  Mobil

  Udvid målgruppen for dine apps ved at sikre tilgængeligheden.

  Vi kan hjælpe med rådgivning og test af IOS, Android og web-apps.