Om os

Vi sikrer din webtilgængelighed.

Diversa er et konsulentbureau med en vision om at gøre den digitale verden mere tilgængelig - til gavn for både brugerne og din virksomhed.

I Diversa tester vi digitale tjenester som hjemmesider og apps for at sikre, at alle kan benytte dine tjenester. Vi er specialister i at finde de udfordringer, som omkring hver tiende dansker har med at bruge mange hjemmesider.

Diversa holder møde

Vores vision er at gøre den digitale verden tilgængelig for alle. Det er nemlig både til gavn for den halve million danskere, der har funktionsnedsættelser, og for de virksomheder og organisationer, vi hjælper.

Diversa er grundlagt af Christina Nahnsen og Lars Holm Sørensen, der begge har et synshandicap. Derfor kender vi alt til de faldgruber, som mange websites har, og kan derfor hjælpe med at gøre din hjemmeside brugbar for endnu flere.

Hos os er viden om tilgængelighed nemlig ikke kun teoretisk - den er også baseret på personlige oplevelser som brugere, der er afhængige af god tilgængelighed. Diversa har samtidig et stort netværk af brugere med forskellige funktionsnedsættelser.

I Diversa arbejder vi både ud fra den internationale standard for tilgængelighed (WCAG 2.1) og inddrager personlige erfaringer. Dermed sikrer vi, at dit website lever op til formelle krav og samtidig fungerer bedst muligt i praksis.

Med hjælp fra Diversa kan du derfor sikre bedre adgang til din hjemmeside for mange forskellige grupper af danskere. Det kan være med til at sikre større omsætning og gennemslagskraft, når alle har bedre adgang til dine informationer, varer og tjenester på nettet.