Medarbejdere

 • Christina Nahnsen

  Christina Nahnsen

  Titel: Stifter af Diversa

  30 48 53 14

  Administration, salg, marketing
  “Jeg ønsker at gøre hverdagen nemmere for de mange mennesker, der som mig selv, løber ind i store barrierer, når de forsøger at handle, søge viden og deltage i samfundet via internettet.
  Jeg har et synshandicap, der gør mig afhængig af at bruge særlige forstørrelsesprogrammer og taleprogrammer, når jeg går på nettet. Jeg har været inde på den ene hjemmeside efter den anden, men måttet forlade dem igen, med frustrationen kørende rundt i hovedet, fordi jeg ikke kunne benytte dem. Det vil jeg gerne lave om på.”

 • Lars Holm Sørensen

  Lars Holm Sørensen

  Titel: Tilgængelighedskonsulent og udvikler, stifter

  25 21 17 41

  Tilgængelighedstest, teknisk rådgivning og udviklingsopgaver.

  “Jeg har pga. et medfødt synshandicap 20 års erfaring som bruger af forstørrelses- og skærmlæserprogrammer. Dette giver sammen med min baggrund som datamatiker rigtig gode forudsætninger for at spotte og løse problemer med digital tilgængelighed.

  Jeg brænder for at gøre verden til et mere tilgængeligt sted. Manglende tilgængelighed ekskluderer mennesker og kan koste virksomheder dyrt - både på omsætningen og på imagekontoen i form af utilfredse brugere.”

 • Carsten Schmidt

  Carsten Schmidt

  Titel: Salg og marketing

  51 80 53 00

  Diversas vision er at gøre det digitale Danmark tilgængeligt for alle. Det er nemlig både til gavn for den halve million danskere, der har funktionsnedsættelser, og for de virksomheder og organisationer, vi hjælper.

  For mig er det udfordrende og meningsfyldt at være med til at udbrede dette.