Medarbejdere

 • Lars Holm Sørensen

  Titel: Tilgængelighedskonsulent og udvikler, stifter

  25 21 17 41

  “Jeg har pga. et medfødt synshandicap over 20 års erfaring som bruger af forstørrelses- og skærmlæserprogrammer. Dette giver sammen med min baggrund som datamatiker rigtig gode forudsætninger for at spotte og løse problemer med digital tilgængelighed.

  Jeg brænder for at gøre verden til et mere tilgængeligt sted. Manglende tilgængelighed ekskluderer mennesker og kan koste virksomheder dyrt - både på omsætningen og på imagekontoen i form af utilfredse brugere.”

 • Laura Krog Jensen

  Laura

  Titel: Personlig assistent

  40 11 64 28

  ”Inklusion af mennesker har altid været en vigtig værdi for mig – derfor var det meget tiltalende at kombinere min faglighed og passion inden for kommunikation med det menneskelige aspekt i at kunne hjælpe andre mennesker med at blive inkluderet i en mere og mere digitaliseret verden”

 • Emil Jonathan Wittendorff

  Titel: Juniorkonsulent

  ”Vi befinder os i en tid hvor flere og flere ting i vores hverdag bliver digitaliseret og det betyder at god tilgængelighed er vigtigere end nogensinde før. Jeg finder det derfor yderst spændende og tilfredsstillende at arbejde med forskellige virksomheder og hjælpe dem med at få styr på tilgængeligheden i netop deres produkt.”

 • Asbjørn Fangel-Hansen

  Asbjørn

  Titel: Seniorkonsulent

  "Jeg har arbejdet med it-tilgængelighed de seneste ca. 10 år og har erfaring fra både den offentlige forvaltning og som konsulent. Et af mine fokusområder i Diversa er at undervise i tilgængelighedssikring af dokumenter. Desuden beskæftiger jeg mig også med tidsbaserede indholdstyper som video og audio og udfører ligeledes test- og udviklingsopgaver. Tilgængelighedsområdet er interessant idet det indeholder både en teknisk og en humanistisk dimension. Det er en stor motivation at opleve, hvordan tilgængelige løsninger og indholdstyper giver mennesker som har et handicap mulighed for at deltage i det digitale samfund."

 • Susan Wiingaard

  Titel: Researcher

  "Jeg har en baggrund inden for kommunikation, IT-udvikling og brugervenlighed, som dybest set er det, tilgængelighed handler om. Jeg har også interesseret mig for universelt design i en årrække, og har arbejdet med forskellige handicapproblemstillinger. Jeg nyder at nørde med vurderinger og tests, og faciliterer gerne brugerinddragelse i forbindelse med brugertests og workshops. Det giver rigtig god mening for mig at bidrage til en udvikling, hvor alle kan være med."