Få et boost af viden om webtilgængelighed i jeres egen organisation

Oplæg, kurser og workshops tilpasset dit behov for viden om tilgængelighed

Producerer din organisation webindhold, PDF’er, kode eller design, som gerne skulle være tilgængeligt – men som desværre ikke altid er det?

Vil du gerne i mål med tilgængeligheden, men mangler din organisation redskaberne?

Få hjælp til at komme i gang med tilgængelighedsarbejdet med et oplæg eller kursus fra Diversa. Vi viser jer, hvorfor digital tilgængelighed er vigtigt og inspirerer jer til at komme i gang med at sikre den. Vi målretter oplægget til din organisations specifikke behov, så I allerede næste morgen har redskaberne til at gå i gang med at sikre tilgængeligheden i det, I producerer.

Diversa holder kursus i tilgængelighed

Er du klar til at blive din egen ekspert?

Kender du det her:

 1. Du eller din leverandør leverer web-indhold/PDF/kode/design, som er fikst og færdigt og finpudset ned til mindste detalje.
 2. En konsulent udefra kommer og fortæller dig, at det, du har produceret, ikke er tilgængeligt – og at det SKAL laves tilgængeligt. Nu.
 3. Du ved ikke, hvad du skal gøre for at gøre det tilgængeligt, så du hyrer en konsulent til at fortælle, hvad der skal gøres – selvom det er lidt dyrt.
 4. Du får en liste over ting, der skal fikses. Hvis du bliver nødt til at betale en leverandør til at ordne det, bliver det dyrt. Hvis du selv kan fikse det, bliver det dyrt i arbejdstid.

Nu har du tilgængeligt web-indhold/PDF/kode/design.

Men måske du tænker:

 • Kunne det ikke gøres nemmere?
 • Kunne det ikke gøres billigere?
 • Hvorfor kan man ikke bare lave det tilgængeligt fra start?   

Hvis du kender det, er der her en god nyhed:

Jo, det kan man godt!

Man skal bare vide hvordan.

Løsningen: Gør tilgængeligt fra start

Faktisk kan man komme rigtigt langt med tilgængelighed med nogle simple teknikker. Derfor tør vi også love dig, at vi med et tretimers oplæg kan klæde dig og din organisation på med viden og værktøjer til fremover selv at kunne komme et langt stykke ad vejen, når det gælder digital tilgængelighed.

Vi kan pege på, hvor de typiske fejl ligger, så I kan undgå dem i jeres organisation i al fremtid.

Diversas kurser om tilgængelighed vil give dig værktøjerne til at integrere arbejdet med tilgængelighed i dine daglige produktionsrutiner – så du slipper for bagefter at skulle tilbage og rette til i ting, som du ellers troede var færdige.

Sikring af tilgængelighed vedrører ikke kun en enkelt medarbejder i organisationen. Alle der har med udvikling og driften af hjemmesiden at gøre bør have kendskab til web-tilgængelighed og eget ansvar i forhold til at sikre den.

Hvem kan have glæde af et oplæg om tilgængelighed?

Oplægget er relevant for dig, der arbejder med web eller webudvikling i…

 • En kommune
 • En offentlig myndighed
 • Et udviklingshus
 • En webshop

… hvad enten du er…

 • Udvikler
 • Webredaktør
 • Designer
 • Chef for nogle af de ovenstående

Kurser der er skræddersyet til din organisations behov

Alle kurser tilrettelægges efter din organisations specifikke ønsker og behov og tilpasses den målgruppe, du ønsker, at kurset skal holdes for, hvad enten det er webredaktører, udviklere, designere eller sagsbehandlere – eller en blanding af flere målgrupper.

Eksempler på oplæg og kurser:

 • Introduktion til tilgængelighed: Forstå hvad tilgængelighed er
 • WCAG 2.1: Hvad er det og hvad betyder det for os?
 • Udvikleroplæg: Sådan laver du tilgængelig kode
 • Webredaktøroplæg: Sådan laver du tilgængeligt webindhold
 • Lær at lave tilgængelige PDF’er
 • Gennemgang af jeres løsning: Hvor kan vi sætte ind for at forbedre tilgængeligheden?

I praksis vil vores kurser ofte være en blanding af flere elementer, da mange organisationer vælger at invitere flere forskellige faggrupper med på én gang.

Hvad får du med fra et tilgængelighedskursus?

Når du går hjem fra vores kursus har du:

 • En indsigt i, hvad god/dårlig tilgængelighed betyder i praksis
 • Forudsætningerne for at opdage og afværge mange af de typiske tilgængelighedsfejl
 • Redskaber til selv aktivt at sikre tilgængeligheden i det, du producerer

Kompetente undervisere med stor indsigt i emnet

Diversa er stiftet af Christina Nahnsen og Lars Holm Sørensen, som begge har et synshandicap. Hos Diversa ved vi derfor rigtigt meget om, hvad tilgængelighed betyder i praksis.

Diversa arbejder også ud fra den internationale tilgængelighedsstandard WCAG 2.1, som er obligatorisk for offentlige myndigheder i Danmark, og vi har derfor en høj grad af ekspertise inden for denne standard.  

Vi har lavet tilgængelighedsvurderinger af et stort antal løsninger og ved derfor rigtigt meget om både typiske faldgruber og best practice inden for tilgængelighed.

Priser 

Vi skræddersyr den helt rigtige løsning til dig, og prisen for et oplæg vil derfor variere alt efter typen af oplæg, hvor mange personer fra din organisation, der deltager, transport mm.

Prisen for vores oplæg, kurser og workshops ligger mellem 8.000-30.000 kr. 

Hvordan booker jeg et oplæg eller kursus?

Udfyld formularen. Så kontakter vi dig, tager en uforpligtende snak om opgaven og sender dig et tilbud med en fast pris, så du ved nøjagtigt, hvad du kan regne med.

Hvis du accepterer tilbuddet, aftaler vi herefter en dag, der passer dig – og så ses vi ellers til et øjenåbnende oplæg om tilgængelighed!

Ja tak, kontakt mig